Op 24 mei 2024 geven wij een concert samen met het Markeloos Mannenkoor bij Zalencentrum Beltman, Goorseweg 22a, Diepenheim zaal open om 19:30 u

Tweekorenconcert 24 mei Diepenheim  aanvang 20:00 uur

Luisteren naar de mooie klanken van koormuziek? Op vrijdagavond 24 mei kunnen bezoekers genieten van een tweekorenconcert in zaal Beltman in Diepenheim. Dit concert wordt gezamenlijk gegeven door het Markelo’s Mannenkoor uit Markelo en de Deepse Troubadours uit Diepenheim. Beide koren zingen tien nummers en één gezamenlijk nummer.

Het mannenkoor uit Markelo is een groep van 25 enthousiaste koorzangers, die wekelijks muzieknummers instuderen onder inspirerende leiding van dirigent Hans Kienhuis met op de piano Sander Knuiman. Het koor zingt op deze zangavond nummers zoals Bui– Doi uit de musical Miss Saigon, The family tree (Venice), Laat je droom uit de musical Joseph en Door de wind van Miss Montreal.

De Deepse Troubadours is een gemengd koor bestaande uit ruim dertig koorleden, dat in 2005 is opgericht tijdens de manifestatie Diepenheim 900 jaar. Het koor zingt onder het motto “Zingen is leuk, gezellig en gezond” en staat onder vakkundige leiding van dirigent Ivo Boytchev met pianobegeleiding van Maarten Peterhans. Het repertoire op deze avond bestaat uit onder andere Avond van Boudewijn de Groot, de Ierse hymne Irish Blessing, Pastorale van Liesbeth List & Ramses Shaffy, filmmuziek met When you believe en Mag ik dan bij jou van Claudia de Brij.

Beide koren hopen naast hun huisgenoten ook andere bezoekers te mogen begroeten. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. De entree is gratis, maar een vrije gift na afloop wordt erg gewaardeerd.

Entree: vrije gift

Wij hebben er heel veel zin in!