nieuws

 • 15 september 2019
  Vanaf het nieuwe seizoen hebben we ook een nieuwe dirigent: Ivo Boytchev. We zijn erg blij met hem en hopen met hem veel mooie muziek te kunnen maken.
      
 • zondag 14 april 2019
  Foto’s op deze site van het eerste optreden met Marion als dirigente bij De Bebsel in Goor op uitnodiging van het Goors Mannenkoor.
 • donderdag 20 december 2018
  Van ons optreden van dinsdag 18 december en ons feest van 7 oktober staan foto’s op de site.
 • zondag 16 september 2018
  Van ons optreden in Delden zijn een paar foto’s gemaakt. Deze staan op de site, pagina foto’s.
 • woensdag 28 maart 2018
  Ben jij het, of je zus, je buurvrouw, je vriendin of een vage kennis? Het zou zo maar kunnen. Zangvereniging De Deepse Troubadours is op zoek naar een aantal sopranen om ons koor te komen versterken. Iedereen die het leuk vindt mee te zingen in ons koor is welkom. Er is geen drempel en je hoeft niet voor te zingen.  Kom eens een keertje langs om de sfeer proeven op onze repetitieavond. We repeteren op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur bij “De Pol”. Het repertoire bestaat uit lichte muziek van de afgelopen jaren en daarnaast hebben we een kerstrepertoire. Zie voor meer informatie onze website: www.deepsetroubadours.nl of bel met onze secretaris Lianne Langkamp 0547351881. Mailen kan ook naar deepsetroubadours@gmail.com
 • woensdag 3 januari 2018
  Op de site is plaats gemaakt voor video’s. In verband met de beperkte capaciteit van deze site zijn deze video’s ge-upload naar youtube. Via een link zijn ze af te spelen.De eerste video’s die zijn geplaatst zijn van Erica Olthuis van ons jubileum in 2015 en van Irene Pikkert van onze bijdrage aan de kerstnachtdienst 2017.Erica stuurde ook een aantal foto’s van ons jubileum in 2015. Deze zijn te zien via een link op de foto-pagina.Onderstaande foto stuurde Bernard Ziel mee met de video’s van zijn nicht Irene.

 • zondag 12 november 2017
  Een foto ter ere van onze gasten van Enchanté
 • dinsdag 7 november 2017
  Een aantal foto’s van de laatste repetitie met Ernest staat op de site, tabblad foto’s
 • dinsdag 31 oktober 2017
  Ernest komt 7 november nog weer met ons mee oefenen.
  Vast wat informatie voor 11 november we gaan voor het optreden nog met de band en ernest oefenen dus om 17.45 uur aanwezig in goor bij de reggehof. Kleding…. spijkerbroek/rok met zwart/grijs/wit
 • vrijdag 14 juli 2017
  Omdat we met Ernest Beuving mee gaan zingen, willen we op di. 29 aug. al van start gaan. Dan hebben we net iets meer tijd om alles goed in te studeren. Ook willen we het koor iets uitbreiden en stellen we sopranen, alten en tenoren in de gelegenheid om tijdelijk of definitief bij de troubadours mee te zingen voor dit optreden. Voor deze periode van 3 maand wordt een contributie gevraagd van €30,00. Het zou mooi zijn als we hierdoor een aantal nieuwe leden zouden krijgen. De muziekstukken komen half augustus.
 • zaterdag 17 december 2016
  Willy Hondelink heeft foto’s gemaakt van ons optreden in de Johanneskerk in Diepenheim tijdens het concert georganiseerd door het Markelo’s Mannenkoor.
 • zondag 11 december 2016
  Foto’s van de kerstmarkt 2016 vindt U hier en op de fotopagina
 • zondag 4 september 2016
  We zijn het seizoen begonnen met een optreden! Nog nooit eerder gebeurd. Dat allemaal ter ere van de 65ste verjaardag van ons prominente lid Tonnie Vehof. Een aantal foto’s staat op de site.
 • vrijdag 8 april 2016
  Een paar foto’s  van ons optreden in de Haverkamp gistermiddag zijn toegevoegd aan het album.
 • zaterdag 12 september 2015

  Voor wie niet in de gelegenheid was, of voor wie nog eens zoete herinneringen wil ophalen van ons tweede lustrumfeest: er zijn foto’s. Zie de link op de fotopagina.

  %0

Meest recente berichten